Луна. Звезди. Вселени от любов.
Мечти, хармония и топлина.
Ечи във нас могъщ, несекващ зов -
Прегръща ни сърцата обичта...
И всъщност тя - това сме ние!
Превърнали се в цветовете на дъгата,
във аромата на любовно биле,
в есенция на щастието и красотата...
27.03.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены