15 сент. 2012 г., 04:10

Два телефона и една малка мечта! 

  Поэзия » Любовная
801 0 0


Когато чуя твоя глас,
ми става толкова добре...
Сякаш имам всичко аз,
което е под туй небе!

 

 

Но телефонът все ни свързва,
телефонът ни дели...
Но телефонът не може да те
прегърне вместо мен... нали?

 

 

По телефона не виждам твойте очи,
не мога да погаля твойте коси!
И какво имаме ние сега...
Два телефона и една малка мечта!

© Христина Юлианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??