5 февр. 2008 г., 19:42

двама 

  Поэзия
688 0 1
Срещнахме се двама в нощта
и любовта завладя моята душа.
Силно сърцето ми се разтуптя
и почувствах я сега.

Прегърна и целуна ме ти
и очите, които бяха
пълни само със сълзи,
ти веднага озари...
Почувствах се щастлива
най-сетне аз,
зашото повярвах в нас!

Стояхме двама под небето,
пълно със звезди
и ти шепнеше
мили думи в моите уши.

Прегърнах те силно аз
и почувствах как бие твоето сърце.
Сякаш с теб станахме едно
и вече нямаше зло!

© Мария Стойкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • само така мимси вярвай в доброто и в любовта стихчето е супер
Предложения
: ??:??