Двама
Обичах ли те, или него
обичала ли съм въобще?
Една илюзия сте вие -
илюзия е любовта.
Обичайки измислицата -
обичал ли си всъщност?
Измислих два образа
и се разкъсах между тях.
Човек - един обичал,
а аз обикнах двама.
Или мечтата ми -
в един не се побира?
© Даниела Все права защищены
но ми хареса...