Двама в дъжда
Тази вечер
тъй мрачна
бе необятна
и дъжда довлече.
Под чадъра бяхме
и говорехме за дъга.
Мечтахме двама
да е вечно така.
Капчица се стече
по твоето лице.
Отлетяха далече
птичките.
Остана перце.
© Калин Барбов Все права защищены