29 мар. 2007 г., 21:37

Две години 

  Поэзия
767 0 6

Две години от живота ни.
Две години от мечти.
Две години пред очите ни,
начертани с две следи.

Две години със любов и сълзи,
две години под едно небе.
Две години кратко-дълги.
Две години - две ръце.

Две години, две надежди.
Две години сняг и дъжд.
Две години със безброй копнежи
във зелената трева и златна ръж.

Две години - два живота.
Две години - две звезди.
Две ракети, два пилота.
Две години - Аз и Ти!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??