29 мая 2012 г., 21:48

Две очи 

  Поэзия » Любовная
600 0 0

Като дете кристално чиста

е душевната ти красота.

От очи зора лъчиста

предизвиква в мене радостта.

 

Те - светила небесни,

унасят ме в омаен сън.

Запей ми чудни песни,

когато пролет е навън.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??