16 февр. 2015 г., 22:28

Две орлици 

  Поэзия » Другая
465 0 7

"Мечтата ми се върна у дома" - П. Горинов

    

 

Мечтата, тя се връща и остава,
наскитала се скитница проклета,
все още жива, с много люти рани,
със слюнка излекуват ги орлета

 

току-що голи, човките подали,
и в тях - нахранени от две орлици.
Едната казва се Самоизмама,
а другата - Разумно неприличие.

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??