Колко дълго търсих те досега,
обиколен от имена на любовта.
Всички те бяха като вълни в морето,
една след друга разбиваха сърцето.
Две ръце искам, само две,
да стоплят моето сърце.
Две ръце ще търся, дори
много, много време да боли.
© Emil Angelov Все права защищены