Чаша вино. Парфюм на жена.
Маса нейде дискретна за двама.
Тиха музика, пълна луна.
И разходка из парка голяма.
Чак на утрото в светлия час
си усетил, че имало нужда
чаша вино и думи без глас
да приспиват или пък събуждат
твойто мъжко его. В утринта
тихо спяща на твоето рамо,
уморена лежи любовта.
И дано се събуди засмяна.
© Гинка Гарева Все права защищены
Честит празник, Гинка!
Хубав стих...