Днес изпитах чувства - неудържими,
сблъсках се с хора просто нетърпими!
Мразя хората двулични,
не издържам техните игри безлични!
Пред тебе все добра дума ще кажат,
а на врага ти нокти срещу тебе ще покажат!
Мразя ги, когато се усмихват,
дори когато плачат!
Чувства не изпитват,
просто да излъжат се опитват!
© Пенка Лесидренска Все права защищены