Пролет, Пролет в Небето -
истинска, неотразима,
а на Земята - Януарска е Зима.
Развява Просторът най-яркия флаг:
кобалтово-синьо,
зеленоборово
и бял, искрящ Сняг.
И аз на Контраста
вдишващ Озона,
от Красотата опивам се
на два Сезона.
© Вълчо Шукерски Все права защищены