Често чувам: "Дявол да те вземе!
С теб не се излиза на глава,
смееш се над грижи и проблеми,
вечно имаш свои правила."
Казват още: "Ти си безразсъдна,
всичко преценяваш на шега."
Че съм своенравна ме осъждат,
спора, че превръщам го в игра.
Сигурно е вярно - еднолично
път избирам, в който да вървя
и дори безумно да обичам,
тежка чужда воля не търпя.
В мен хиляда вещици живеят,
демони танцуват ми в кръвта.
Ако ги събудиш - ти се смеят,
спят ли - ставам ангел без крила.
"Дявол да те вземе" - пак кажете,
че да видим - как ли би се справил,
но да разбера ми помогнете -
дяволът какво ви е направил?!
© Вики Все права защищены