2 июл. 2007 г., 13:47

Дяволско желание 

  Поэзия
1091 0 1
Целувки сладки до зори,
нежни ласки, докато съмне.
Предай се на желанието и страстта.
Дяволското желание, обсебило душата ти,
пленило сърцето ти и пробудило
нови парещи и огнени чувства и копнежи.
Копнежи сладки и игриви, и много, много диви.
Целувай бясно устните ми,
разтупти яростно  сърцето ми,
виж блясъка в моите очи,
блясъка на хиляди искри,
магията на хиляди мечти.
Завинаги с мен остани
и никога не ме забравяй ти!

© Калина Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пожелавам ти никога да не те забравят.Продалжавай в се същия дух
Предложения
: ??:??