Бог ли ни наказва с това? Дъждове и само дъждове...
Вече забравих допира до сухата земя.
Какво сме съгрешили?
Твърде много ли станаха убийствата, кражбите, смъртта?
Твърде бързо човешкият род ще потъне и загине -
заради свойте постъпки и дела!
Моля се дъжда да престане...
Слънце да изгрее и за нас...
Моля се...
А дъжда продължава да сее смърт и печал!
© Ванина Все права защищены