Пак кротичко вали. Небето плаче.
И всяка капчица му е сълза.
Тъга ми ляга. Ти си надалече
и сигурно си като мене сам.
Браздулици в стъклата ми се стичат –
послания от тебе, може би.
Напрягам мисълта си и ги сричам,
дордето в мене почне да вали.
© Елица Ангелова Все права защищены
Благодаря ви!