26 авг. 2008 г., 08:49

Дъжд 

  Поэзия
480 0 3


Дъжд


Дъжд заваля... внезапно... силно...
И всички цветове отми край мен...
И вече тук навсякъде е сиво–
и в тъмна нощ, в уж светъл ден...

Не искам и не мога в сивотата
да издържа ни ден, ни час дори!
Издигам се високо – към дъгата–
там всички цветове са най-добри...

И там за всичко ще намеря цвят–
за спомен, за реалност, за мечти...
Вълшебен дъждобран за този свят
ще сътворя – и нека дъжд вали...


 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??