28 сент. 2006 г., 00:26

Дъжд от истини 

  Поэзия
736 0 0
Застани до стената,
хвърли картите на масата,
тайни превърнати в лъжи сподели,
нека станат истина те,
нека в сърцата спре да боли.
Не очаквай разбиране,
нито прошка дори.
Погледни ме в очите
нека дъжд от истини да завали!

© Малина Ванкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??