Дъжд вали
Капки наранена любов
търсят спасение.
Сивота и печал галят
повърхността и всичко над нея.
Дъждът вали.
Силен, студен и тъжен...
Мигът разтваря чадъра си,
аз съм под него,
пресъхнала от своята
безчувственост.
© Христина Христова Все права защищены