Сърцето ми гори,
когато тук сме аз и ти,
играещи с капките в нощта
дъждовен танц на любовта.
В прегръдка нежна ни допира,
тишината трайно ни събира,
без да има друг около нас,
в дъждовен танц орисани сме ние.
© Никола Диманов Все права защищены
Браво!