Нощта завалява
навън и в душата
и тихо вълшебство
претворява света
А дъждът запява
за ново начало
за дивна вселена
от любов и мечта
Сърцето прегръща
душата ми бяла
но в нея не дъжд
там вали Любовта...
© Пенелопи Клисурска Все права защищены