Изпаднал в безтегловност
блуждая сляп в окови
прелитам някъде над ТЕБ
и падам някъде в безкрая
Потънах в облаците черни
облякъл своята тъга
усещам пулса си как спира
усещам самота
Дали това е краят
дали това си ти
сломен аз падам като камък
в галактиката на разбитите мечти
© Тихомир Атанасов Все права защищены