Дълбоко крием в себе си
законите неписани.
Понякога най-ценни са
изстраданите истини.
И падаме, и ставаме,
от бурите застигнати,
но всеки път израстваме,
от болката пречистени.
И учим си уроците -
житейските, най-трудните
с надежда - пъпка пролетна -
в душите ни покълнала...
© Вилдан Сефер Все права защищены