Дългата игричка
Там излезнах аз на двора,
ритам топка,
не е скучно даже
слънцето като се покаже.
После сетих се
да викна Ваньо,
но той забравил да ми каже,
че излиза.
По стълбичките малки
слизах и се сетих
да играя със щипалки!
- Не, не! - викам си
аз. - Те ще ме
ощипят!
И когато
се прибрах, си казах:
- Хубава игра съм си играла
и въобще
не съм скучала!
© Линкин парк Все права защищены