29 июн. 2011 г., 00:12

Дървеният мост 

  Поэзия
377 0 1

По стар и изпочупен

дървен мост вървя,

сърцето ми затупа

силно от страха.

 

Поклащаше се той зловещо,

скърцаха дъските...

Ще стигна ли отсреща,

или ще съм като мъртъвците?

 

По средата се намирам,

не знам дали да продължа,

счупя ли дъска, умирам,

погълната от буйната река.

 

Една грешка и край,

до тук с моя живот,

смърт (Ад или Рай)

решава Бог...

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??