Автошарж за именния ми ден.
Приятелю, от тук и тамо,
аз знам я истината само.
Където да забиеш кола,
той става дЪрвото Никола.
И пуска корени надолу,
но мисли всякога за голо.
Разперва клоните нагоре,
корона прави си отгоре.
Под сянката му все дебела
и всяко живо с кеф си фела,
и го опазва от гадини,
и то расте си със години.
И знаейки, че съм Никола,
поливай ме със Кока-Кола!
© Никола Апостолов Все права защищены