1 окт. 2007 г., 09:24

Е.... 

  Поэзия
693 0 3

Там, където ходех,
ходя и сега.
Малък бях - дете,
дете съм и сега!
И ще ходя,
мога Го и съм Това!
Присмиват Ми се -
кой Детето е сега?
Питам Ги...
- Защо ви е деца!!!

;-)))

© Пламен Тошев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??