Е, няма как -
и днеска мина като вчера,
а утре ще е скапаният днешен ден,
във Брайловата нощ любов намерих,
тя сякаш беше писана за мен.
Оттам попаднах във капан на вечност
от праведност, морал и чай със мед,
омръзна ми да лъхам на човечност,
как ми се пие Даниелс със дявол за късмет.
Е, няма как,
докрай ще бъде скука,
едва ли нещо ще се случи занапред,
ще хвърля чайовете утре на боклука
и с гузна съвест ще си туря оня тоалет.
© Ивон Все права защищены