Отпусни се, виж света,
усети огнената му ръка.
Погледни го - право във очите,
и хвани го - здраво за юздите.
Недей мъчи се, времето лети,
никого не чака, нито гледа негови мечти.
Усмихни се и проблемите си забрави,
защото те отнемат щастието от твоите дни.
Виж живота - хубаво го погледни
и вземи от неговите топли, хубави лъчи.
Не мисли за утре, просто му се наслади,
остави го сърцето ти да изцели.
© Катерина Лулф Все права защищены