Напоследък бях трудно достъпна,
твърде дълго бях сама!
Всеки има личен свят,
в който може да избяга от болката -
но в този свят не може да познае любовта!
Да се ш*бат всички, вярвам само във смъртта,
тя е единственото сигурно нещо, тиха, спокойна...
величествено тайнствена!
© Ани Все права защищены