нека рои се
любов и от черно към
бяло върви се
нека крепи се
любов и от мрачно към
светло стреми се
нека твори се
любов и от бездна към
вис полети се
нека спаси се
любов и дивѝ - и към
БОГ възвиси се
© Стоян Минев Все права защищены