28 мая 2017 г., 02:18

... 

  Поэзия » Другая
266 0 1

Как искам с бръснач
по кожата ти
да мина само веднъж.
Режейки...
всички тинейджърски пъпки
по настръхналите пори.
От старческите брадавици
до увисналите ти кожи.

... но ще кърви, ще умреш,
а ти досега болка не знаеш.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??