9 февр. 2011 г., 22:00

* * * 

  Поэзия » Другая
621 0 0

Теменуга

 

        по Яворов

 

Душата ми -

осакатен поет,

е пленница във

кадифените тела на своите клавиши.

И само сънищата с ловки пръсти

налучкват нотите на стиховете.

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??