***
Тъжна радост любов невъзможна краси.
Нима любов е двама да са разделени?
Път страшен пропаст между тях зарича,
знаейки, че на гибел ги обрича.
Нима любов е, когато любещият страда;
когато безвъзвратно и невинно се отдава
на чувствата си - палещо-горчиви рани,
рискувайки на шепа черна пепел той да стане.
Дали е по-добре да изживееш
тази истинска любов греховна,
или по-скоро да се отречеш от нея,
създавайки действителност лъжовна...
ЦГ.
© Цветелина Все права защищены
Пожелавам щастие и любов истинска!