И всеки идващ божи ден
разпъва ме на кръст изцяло.
Следи оставя той във мен
от гвоздеи по мойто тяло.
От туй разпъване до днес
не ми остана място здраво.
Но аз запазих свойта чест
във битието си кораво.
Но тук виси един въпрос
и аз от него не се крия.
Не се представям за Христос
и майка ми не бе Мария.
© Никола Апостолов Все права защищены