Не спирай да повтаряш колко ме обичаш,
това е смисълът да се чувствам жива,
не спирай да повтаряш колко ме желаеш,
и че съм единствена и най-красива.
Само любовта ти ще ми дава сила,
а прегръдките ти ще са тази топлина,
която всяка вечер ще ме топли
и разпалва в нас страстта.
Ти си част от мен,
ти си ми живота,
нека този път пред нас заедно да извървим,
бъди завинаги моя вяра
и моята подкрепа,
знам, един на друг принадлежим.
© Велина Все права защищены