21 сент. 2008 г., 10:54

Един Приятел 

  Поэзия
531 0 0

Приятел те наричам аз

защото си до мен във всеки час

Не мога да изрека с думи колко държа на теб

но мога да ти кажа че ти си истински човек

Ти си този който ме разбира

който винаги в сърцето ми се взира

Във всеки един момент ти си до мен

не си ме изоставил за нито ден.

На теб живота си бих поверил

и никога не бих се уморил

Верен ще ти остана до гроб

на теб съм се посветил цял живот

В любовта всеки ни предава

но приятелството ни никога не се забравя

Винаги ще съм до теб и ти до мен

и светъл ще е всеки наши ден

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??