Един самотен, тъжен Принц
косите скубе си и плаче,
отказва срещи с Баронеса Прим,
Ивон избягала с Барон Невзрачен.
Поникнали са му рога,
изрязваха ги, мажеха с илачи,
велики топ-хирурзи Светила
се провалиха с кралската задача.
Горещи Магове със имена
извършиха секретни ритуали,
напук на всички правила,
рогата се заплитат избуяли.
Къде е гледал досега,
Контеса Веса му прошепна –
припламнала била искра
между Ивон с Барон Утрепан.
Какво да прави, блъска си глава,
заби му ножа Вярната Ивон,
да се покаже с тез рога-гора,
проклет да е Плешивият Барон.
Очакват го на Бала в Кан,
бе обещал на четири Графини...
ще трябва да танцува глухоням,
маскиран като Рудолфиньо...
Следва
© Ивон Все права защищены