Под залеза застава булка засмяна,
до нея – мъж, в сила облечен.
Един до друг са заедно двама,
в сърцето на другия всеки е вречен.
Път ги чака, да минат заречени,
по алена нежност заедно ходят.
Горчива любов оплитат обречени,
в душата на другия двамата бродят.
Един пред друг днес се разкриват,
жадувани думи на другия дават.
В целувка вечна се двамата сливат
и в танца бленуван до края остават.
© Мирослав Георгиев Все права защищены