...и един ден тя го срещна...
Онзи, за когото вечно е копняло
сърцето и...
Онзи, заради когото сияе лицето и ....
Онзи, на когото е готова изцяло да се отдаде ...
Онзи, в чиито две ръце е готова да се предаде...
Единствен той може с любовта си да я направи покорна...
Единствен той може да успокои необузданата и природа бунтовна...
И единствено тези очи,
с цветовете на кехлибари кафяво - зелени,
са способни със топли лъчи
да сътворят в нея нови вселени...
© Свещен Огън Все права защищены