Ти - моя болка и тъга.
Ти - ми беше всичко на света.
Ти - душата ми рани.
Ти - остави в нея само спомени.
Ти - твоята снимка аз държа.
Ти - без теб не мога напред да продължа.
Ти - отиде си от мен сега.
Ти - си с друга знам това.
Ти - беше мил с мен.
Ти - си в ума ми всеки ден.
Ти - носеше ми радост в душата.
Единствен ти спираше в мен тъгата.
Ти - моя единствена любов.
Ти - бе на всичко за мен готов.
Ти - как за теб да забравя.
Ти - още на твоя парфюм ухая.
Ти - си моята мечта.
Без дори неосъществима да е сега.
© Теодора Делиева Все права защищены
Добро е, но това за кучето ми хареса повече Можеше и да го напишеш в акростих,аз имам такова, ще го публикувам скоро и ще видиш какво имам предвид под "акростих"