24 июл. 2008 г., 13:50

Единствено бяло 

  Поэзия
662 0 9
 

А всеки ден е просто изгрев, нали?...

И с  всяко вдишване не мога да спра -

както за първи път или както преди,

да те обичам, да те обичам... просто така!

 

Искам да разтворя ръце - ръцете, които

да напълня изцяло със теб, да прелеят...

И всеки миг, докато имам пулс във гърдите -

единствено и само за теб... да живея!

 

Не съм себедостатъчна, не се и научих...

А и не искам... допълни ме до цялост!!

Ще дам хилядократно това, което получа,

нека сме цвят... и да бъдем единствено бяло!!

 

А всяка вечер е просто залезна, нали?...

Така е, когато обичам... и край, и начало,

но само мигът, когато те покривам с коси,

е вечност... вечност във времето спряло...

 

© Евкалипт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??