ЕДНА ЦИГАРА ВРЕМЕ САМО
Поглеждаме часовниците нервно,
не ни остана време пак, нали?!
На ден ни се събира час блаженство
и никога с теб не сме сами.
"Една цигара само още" -
постоянно ми повтаряш ти.
"Все още сам съм нощем,
поне една цигара време остани!"
© Христина Георгиева Все права защищены