Една духовна песен ме прониза...
Молитва си припомних.
Затреперих...
Коравото ни битие подгизна
от болка,
ропот,
злоба
и безверие...
Една духовна песен като гилза
заседна в мен,
разрови подреденото.
Видях се в ежедневието
отблизо,
където всичко е
безкрайно преходно...
Една духовна песен се превърна
в причина да не продължа
към нещо,
а да поискам тихо да се върна
при себе си
и своята човечност...
Една духовна песен ми припомни,
че в мене има
истина
и...
нежност...
http://www.youtube.com/watch?v=H4lNkvMN4GM
© Руми Бакърджиева Все права защищены
Много се радвам, че си усетила това докосване. Свише е!