Една година
Една година си отива. Изпращана с какво ли не! И както във живота бива, тя води свойто протеже!...
Ний Бившата ще я забравим... Ще сложим Новата на власт. Но няма дълго да я славим... Прието е така при нас!
Така е в нашта Преизподня! Свалят ли те ще те - боли... И по причина благородна, тук славата не се дели!
Щом вече ти не си Кумира, оставаш само календар!... Другар за теб не се намира... Ти с низшите си барабар! |
© Христо Славов Все права защищены