Една хубава вечер с дъх на прохлада,
лека и спокойна нощ - истинска наслада.
Дано приятни сънища да има всеки,
та на сутринта да е щастлив човекът.
Една хубава вечер с дъх на любов,
за която всеки да бъде готов.
Сърцето от радост нека прелива
и по лицата да грее усмивка щастлива.
Една хубава вечер с дъх на надежда,
която към по-добро да ни отвежда.
Нека да легнем и скойно да заспим
и в съня си любим да се потопим.
© Илия Левков Все права защищены