ЕДНА ЖЕНА
Не съм безгрешна нито пък светица,
не съм икона, нито мъченица,
съвсем съм истинска – такава... неподправена
за някой странна, а за други незабравяна.
Не търся път, сама си го проправям,
понякога изгубвам се, понякога се справям,
понякога съм с щастие изпълнена,
друг път съм книга... в ъгъла захвърлена!
Не се виня, такава се харесвам,
съвсем обикновено, някак женствена
една жена... еднаква и различна,
ЕДНА ЖЕНА, а в нея – ВСИЧКО!!!
© Диана Стоянова Все права защищены