Една жена, обичана, мечтана
Е дом за всеки сбъднал своя сън.
Една жена до болка пожелана,
Превръща в трепет всеки силен мъж.
Една жена е цялата Вселена...
Луна, звезди, копнеж и синева.
Една жена е топлата постеля...
Уют, харизма, въздух и вода.
Една жена е вихър и стихия...
Попътен вятър, огнена зора.
Понякога вълшебство и магия,
Понякога прозрачна тишина.
Една жена е цялата безкрайност,
Загадъчност и тайна на света.
Една жена, красива и омайна –
Любима, майка, баба, дъщеря.
Една жена, а толкова вълнение...
Изпълва с обич, грижа, светлина.
За нея няма път и измерение,
Единствена и волна по душа.
Една жена е сладко изкушение,
Погалиш ли я с вопъла си мил.
Преливаща от страст и вдъхновение...
С дъха си свой обзема те за миг.
Една жена във лоното човешко
Зачева и дарява със живот.
Една жена е смисъл и надежда,
Опора, вяра, нужда и Любов.
L.st.zl 08.03.2023г.
© Камелия Все права защищены
Поздравявам те.