25 мар. 2007 г., 20:27

Една лябов... 

  Поэзия
941 0 1

     Една любов...

 

Една любов красива,

една утринна сълза,

чиста като усмивка,

на хиляди слънца...

 

Една любов красива,

нежна и добра. Има ли

по-влюбена жена???

 

Една любов красива,

а всъщност тя за нас,

е една магия,

огнена стихия!!!

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??