Една Лъжа
Когато денем аз стоя сама,
струва ми се, че това е просто игра...
Докато не се замисля за истината
и не осъзная как стоят нещата!
Объркана съм, може би греша,
да сложа край или да продължа??!!??
Дали да дам аз втори шанс
и да се завърна в този романс...
Най-щастлива съм била,
но изпитала съм и най-голямата тъга...
И слагам край сега,
може би и да греша...
Но в този ден, когато ти го казах,
разбрах аз колко права се оказах,
защото ти обиди ме жестоко,
защото ти... нарани ме най-дълбоко!!!
Така се случва, щом повярваш в човек...
Различен бил... ето още една лъжа...
Всички са еднакви в този век...
Обичал те... нима така се доказва любовта?!?!
© Нина Все права защищены